Min hjemmeside

Hvad er Kranio-Sakral Terapi


En blid, præcis og effektiv behandling.

 

Kranio-Sakral Terapi er en blid behandling hvor terapeuten benytter ganske små, præcise bevægelser til at balancere og justere hele kroppen. Jo mindre kraft vi benytter, jo lettere er det for kroppen at tage imod behandlingen, og dermed hjælpe den tilbage mod bedre balance og funktion. Vi tvinger ikke kroppen til noget-vi invitere og guider den.

Vi arbejder med alle kroppens strukturer og funktioner, og er især et fantastisk redskab til at hjælpe nervesystemet. Nervesystemet er involveret i alle aspekter af vores liv. Derfor har det store konsekvenser, hvis det ikke fungerer optimalt.

Kranio-Sakral Terapi består af en række unikke værktøjer, som meget præcist og effektivt hjælper nervesystemet og kroppen til en bedre funktionsdygtighed og dermed til større velvære. 

Er særdeles effektiv mod:  Stress - Hovedpine/Migræne - Piskesmæld - Svimmelhed - Søvnproblemer - Fordøjelsesproblemer - Koncentrationsbesvær - Tinitus - Nakkesmerter - Rygsmerter - Kæbespændinger - Vejrtrækningsbesvær - Hukommelsesbesvær - Hjernerystelse.

 

Klinik Den glade krop

Amagerbrogade 61, 2300 kbh.s     

Tlf 29727612

Email: stine.vigel@gmail.com